Priser og tilskud

Priser:

Priserne er afhængig af indlægstypen samt behovet for tilpasning til den enkelte. Kontakt os på 56 65 32 33 for nærmere information eller kontakt os her.

Tilskud:

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til patienter i gruppe 1,2 samt 5. Her gives 50% af indlæggets pris dog max. 400 kr. pr.par.

Patienter, der går under specialerne: Diabetes og svær leddegigt får dækket 50% af sygesikringstakster for indlæg. Patienter med arvæv fra stråling får dækket 40% af sygesikringenstakster for indlæg. Dette kræver en lægehenvisning til generel behandling af lidelsen.

Patienter med varig lidelse kan søge tilskud hos kommunen. Der vil dog ofte forekomme en prisdifference, der skal dækkes af patienten selv. Der vil i de fleste tilfælde blive stillet krav om at patienten diagnosticeres hos speciallæge.

 

tilskud

Jeg vil gerne vide mere...

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til Arne og Frederik på 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om indlæg.

Kontakt os

Først vil jeg gerne sige jer et stort tak, for de indlæg i lavede til min søn Jeppe. Han har overhovedet ikke døjet med sine hæle siden han fik de nye indlæg i skoene, så det har virkelig været vidunderligt.

Det jeg nu vil bede jer om, er at lave et par lignende par til min søn Lasse. Har har samme problem med sine hæle, som Jeppe, og efter at vi har set det fantastiske resultat med Jeppes hæle, Vil vi gerne at Lasse også kan blive fri for sine hælsmerter. Jeg har vedhæftet billeder af hans fødder, og jeg sender hans fodboldstøvler afsted, så snart i har bekræftet at i har tid til at lave et par til ham. På forhånd tak.

Maibritt Christoffersen

Brønderslev