Indlæg til børn

Hvilke problemer kan børn have?

Oplever du at dit barn ikke gider gå langt, går klodset og snubler nemt?

Klager dit barn over hælsmerter, ømme fødder eller trætte ben?

Dette kan dette stamme fra fejlstillinger i fødderne og kan i de fleste tilfælde afhjælpes med de rette fodindlæg. Korrigering via fodindlæg kan afhjælpe. Ligesom det kan være en hjælp til børn, der løber dårligt.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Fejlstillinger og fodlidelser kan være medfødte det er værd at være opmærksom på allerede fra en tidlig alder. Det kan være dit barn enten har platfod eller Cavusfod. Ofte ses flade fødder hos børn. Dette er et naturligt fænomen, som opstår pga. den store smidighed ved børns ledbånd. Ved forskellige tests kan det afsløres at den flade fod er ”fleksibel”, hvorved man nøjes med at observere barnets udvikling. Typisk opnås den voksne stilling af foden i 4-5 års alderen, og foden udvikles uden problemer.

En anden hyppig lidelse der rammer børn i 9-15 års alderen er “Apofysitis Calcanae“. Dette ses hos aktive børn og viser sig som smerter i hælene. Man kan ikke rigtigt se lidelsen, men børnene klager tit over smerter i hælene, når de skal løbe og f. ex. spille fodbold. De kan de derfor ikke være med i kammeraters leg, hvilket jo deprimerer dem meget. Forældrene søger med lys og lygte efter behandlingen, som ikke alle kender.

Indlæg til børn kan hjælpe mod hælsmerter og eventuelle lidelser – og giver en bedre fodstilling.

indlæg til børn

Jeg har været glad for min behandling med indlæg og har ingen anmærkninger.

Laura, 19 år


Hælsmerter

Læs mere

Platfod

Læs mere

Cavusfod

Læs mere

Jeg vil gerne vide mere...

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til Arne og Frederik på 56 65 32 33 og få en uforpligtende snak om indlæg.

Kontakt os